Art Granit aduce în premieră în Republica Moldova cea mai inovatoare colecție de piatră ultracompactă DEKTON - colecția Pietra Kode

Art Granit a organizat un eveniment special în incinta Digital Park din Chișinău, dedicat designerilor, arhitecților și producătorilor de mobilă. În cadrul acestui eveniment, a fost lansată colecția nouă Pietra Kode a celui mai inovativ material, DEKTON, reprezentat oficial de brandul spaniol de piatră Cosentino.

DEKTON este un material ingineresc creat sub presiunea a 25 000 de tone, din peste 20 de minerale naturale. Această tehnologie revoluționară oferă materialului o rezistență extraordinară în fața temperaturilor extreme, fiind capabil să reziste atât la ciclurile de dezgheț și îngheț, cât și la zgârieturi și șocuri mecanice.

Pietra Kode, colecția nouă prezentată, a fost inspirată din arhitectura Renașterii și oferă o gamă diversă de culori și grosimi a plăcilor, ceea ce permite utilizarea materialului în diverse aplicații, de la blaturi de bucătărie la fațadele clădirilor, de la fronturile mobilierului până la placarea pereților, pardoselilor și treptelor, atât în interior, cât și pe exterior.

     

Invitații prezenți la eveniment au avut ocazia să admire plăcile mari de piatră DEKTON din colecția Pietra Kode, expuse în curtea Digital Park. Reprezentantul brandului spaniol, Jose Navio Olivera, directorul comercial Cosentino, a susținut o prezentare detaliată a noii colecții, evidențiind proprietățile inovatoare ale acestui material.

     

Demonstrația live susținută de un bucătar iscusit a demonstrat calitățile excepționale ale blatului DEKTON. Prin procese de ardere și îngheț cu azot direct pe blat, tăierea fructelor acidulate și colorate, invitatul special a arătat că acest material rezistă în fața produselor acide, tăierii direct pe blat, nu absoarbe lichide și cu o simplă ștergere a blatului cu o lavetă umedă, revine la aspectul său impecabil, impresionând participanții.

     

Evenimentul a fost acompaniat de muzică plăcută și delicii culinare, creând o atmosferă plină de inspirație și inovație. Participanții au fost fascinați de culorile și proprietățile colecției noi Dekton Pietra Kode și au apreciat eforturile Art Granit de a aduce în Republica Moldova materiale de ultimă generație, care dezvoltă piața materialelor de construcții, lărgesc orizonturile și oportunitățile pentru designeri și arhitecți și cresc calitatea vieții consumatorilor finali.

     

Te invităm să descoperi noua colecție Dekton Pietra Kode și să ne permiți să-ți transformăm fiecare proiect într-o capodoperă ce fascinează!
 

Столешницы из натурального камня МолдоваÎnapoi la listă